V tem članku se boste naučili o postopku omejitve systeme.io in kaj se zgodi z vašim računom, ko je omejen.
Vsak načrt systeme.io ima omejeno število stikov, ki jih lahko upravlja uporabnik.
Za ogled funkcij, ki jih ponuja vsak naročniški načrt, kliknite tukaj.
Obstajata dve situaciji, kjer se lahko uporabijo omejitve:
1. Preseganje omejitve stikov, določene z naročniškim načrtom
Če so te omejitve presežene, je vaš račun predmet omejitve.
2. Preseganje omejitev funkcij po spremembi načrta
To se lahko zgodi v primerih, ko:
Za preverjanje svoje trenutne naročnine in omejitev načrta pojdite na: Slika profila > Nastavitve > Moj načrt.
Priporočamo, da ukrepate preventivno pred nastopom omejitve, da se izognete izgubi novih potencialnih strank ali prodaje. Spremljanje velikosti seznama stikov in sledenje spodnjim korakom vam lahko pomaga izogniti se prekinitvam storitve.
Ko so omejitve načrta presežene, se zažene postopek pred omejitvijo, da se uporabnika obvesti in mu omogoči čas za ukrepanje, preden se uporabijo omejitve.
Med tem postopkom:

To obdobje pred omejitvijo zagotavlja priložnost za izogibanje postopku omejitve z enim od naslednjih dejanj:
Nadgradnja na višji načrt
To poveča vaše omejitve stikov in razpoložljive funkcije. Za ogled razpoložljivih načrtov kliknite tukaj.
Če nobena od razpoložljivih možnosti ne izpolnjuje vaših trenutnih potreb, se obrnite na podporo za pomoč.
V primeru preseganja omejitev razpoložljivih funkcij:
Za enostavno identifikacijo presežnih elementov pojdite na Slika profila > Nastavitve > Moj načrt. Elementi, ki presegajo omejitve načrta, se bodo prikazali rdeče v preglednici povzetka naročnine za enostavno identifikacijo in odstranitev.
V primeru preseganja omejitve stikov:
Morate nadaljevati s čiščenjem svojega e-poštnega seznama, kot je razloženo v tem članku. Vendar, če nimate neaktivnih stikov, lahko vedno izbrišete stike z uporabo drugih meril s sledečimi navodili v tem članku.
Če do četrtega dne ni sprejeto nobeno dejanje, se postopek omejitve samodejno aktivira.
Obstajata dva scenarija, odvisno od naročniškega načrta:
Ko je račun omejen, bodo nekatere funkcije na vašem računu onemogočene:
Avtomatizacije
Pomembno: Upoštevajte, da tudi medtem ko je račun omejen, se dnevi še naprej štejejo v urniku postopnega sproščanja. To pomeni, da če je nastavljena zamuda med predavanji, bo obdobje omejitve še vedno vključeno v izračun za izdajo naslednjega predavanja.
Sistem bo samodejno nadgradil naročnino na naslednji razpoložljivi nivo, da zagotovi neprekinjeno storitev.
Če pride do te samodejne nadgradnje in se želite vrniti na svoj prvotni načrt, je treba najprej odstraniti presežno vsebino. Ko je račun spet znotraj omejitev, se obrnite na podporo za stranke, da zaprosite za znižanje.
Opomba: Vsebina se ne izbriše samodejno, ko je račun omejen. Vendar pa, če ni prijave ali aktivnosti 6 mesecev, se lahko vsebina trajno odstrani.
Nazadnje posodobljeno 28. april 2026